• No Products in the Cart

OVER MIJ

  Over mij… Allereerst van harte welkom op mijn blog Wit Wonen. Ik ben Marieke Mol en Chief Maker of Pretty things. Op deze website/blog deel ik mijn liefde voor wit, fris en licht interieur met jou. Al van kinds af aan ben ik bezig met het gezellig maken van het interieur al heeft mijn smaak wel een transformatie ondergaan. Was ik tot aan mijn studententijd fan van roze en had ik zelfs op mijn kamer een rood met witten stippen muur. Nu houd ik het graag neutraal en de basis vooral wit! Uiteraard breng ik met accessoires kleur en warmte aan, mijn stijl is niet te vergelijken met de wachtkamer van de tandarts(mits jouw tandarts heel stylish is:D). Op mijn blog vind je de laatste woontrends, mijn styling projecten, veel interieurstyling van ons huis en bovenal veel dingen waar ik en hopelijk jij ook heel blij van wordt.

  Veel leesplezier!

  X

  2 Comments

  1. Beantwoorden

   Margot de Boer

   juni 10, 2017

   Beste mevrouw,

   In mijn zoektocht naar tegels voor in mijn toilet, stuitte ik op uw website. De tegels waar ik naar op zoek ben, staan op 2 afbeeldingen op uw site.
   In de hoop dat u mij wilt en kunt helpen, wil ik u vragen of u weet waar de spullen van de afbeeldingen vandaan komen. Het gaat om de grijze hexagon tegels.
   In afwachting van uw reactie,
   Mvg, Margot de Boer

   • Beantwoorden

    Marieke | WitWonen

    juni 20, 2017

    Hi Margot, Deze tegels zijn van Houzz.com. Ze hebben hier veel keuze in hexagon tegels maar ik denk dat er ook bij speciaal zaken deze te vinden zijn.
    Lieve groet, Marieke

  LEAVE A COMMENT