• No Products in the Cart

All of lifes solutions are in a tea bag

Als ik ergens wel van kan genieten is het van een heerlijk warm bad met een kopje thee erbij. Op dit moment is mijn leven een beetje chaotisch en is mijn balans tussen werk, blog, vrienden, sport en gezin ver te zoeken. En weetje wat? Dat is soms helemaal niet erg zolang er maar momenten zijn waar je even helemaal kunt opladen en ontspannen. Mijn ultieme ontspanningsmoment is lekker badderen en daar bouw ik dan ook een momentje omheen door de lekkerste badzeepjes van Lush aan toe te voegen en met een fijne thee op mijn badtafeltje. Zo kan mijn relax-moment niet meer stuk! Nicole van Nicole’s Choise vroeg mij om een paar theesmaakjes uit te testen. Daar zei ik als fervent theedrinker natuurlijk geen nee tegen.

Mijn testpakketje bestaat uit de volgende smaken: Royal Berry, Green Lady, Sweet dragon, Wondertea en Miss Mango. Allemaal echt heerlijke thee met een fijne milde smaak. Mijn favoriet is zonder twijfel de Royal Berry vanwege frisse smaak en het zoetje van de besjes maar heel belangrijk voor mij, niet té zoet.

Mijn smaken:

  • Royal Berry – Een frisse lichte thee met die wat weg heeft van een glas champagne op een mooi zomerdag. Dit moment wil je toch elke dag vast houden?
  • Green Lady – Groene thee kan soms wat bitter zijn maar deze zeker niet! Het is een volle groene thee met een milde smaak echt een thee voor alledaags.
  • Sweet dragon – Een zoete rooibosthee met stukjes vijgen, rozenbottel, drakenvrucht en paardebloem. Voor de echte zoetekauwen onder ons!
  • Wondertea – Deze fijne kamillethee is niet alleen een goede oppepper  maar ook nog eens heel erg zacht en lekker van smaak. Met deze thee kun je even helemaal bijtanken. Love it!
  • Miss Mango – Waan je even naar een zonnig oord met deze heerlijke mango thee, wat een genot! De basis is een zwarte Ceylon thee met stukjes mango.

Wil je ook meer uit jouw theemomentje halen? Neem dan even een kijkje in de webshop voor alle overige smaken.

Marieke | WitWonen

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT