• No Products in the Cart

Helaas laat het mooie weer deze maand nog even op zich wachten. Des te meer reden om het in huis gezellig te maken en zomerkleuren aan het interieur toe te voegen. Geef je huis een zomerlook door de nieuwste trendkleuren toe te voegen: groen, oranje en poederroze. Dus mocht het weer niet zo mee zitten dan kun je altijd de verfkwast erbij pakken of lekker gaan woonshoppen.

Jungle green

Begin 2017 zette de trend: Urban Jungle, de toon. Niet heel gek dus dat kleur groen zich verder heeft verspreid door het interieur. Bleef het eerst alleen bij planten nu mag ook de muur, bank, kussens en kleed eraan geloven.

Beeld: Sven ‘Grass Green’

Orange Fever

Het is niet alleen een fijne kleur om de zomer mee in huis te brengen, het is ook de trendkleur van 2018. Samen met okergeel en bruin tover je de woonkamer om tot een sfeervolle verrassing!

Beeld: Westwing

Sweet & Spicy Pink

Als meisje was mijn hele kamer ongeveer deze kleur: poederroze! Maar inmiddels heeft al het roze plaats gemaakt voor wit. Al heb ik soms toch echt heimwee naar deze fijn kleur. Vooral met de mooie witte achtergrond geeft deze kleur een prettig contrast.

Beeld: Bang & Olufsen

 

Marieke | WitWonen

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT