• No Products in the Cart

Esmee Noelle - WitWonen.com

Tijdens mijn zomerbaantje op het zonovergoten Kreta leerde ik Esmee 8 jaar geleden kennen. De energieke blondine viel mij gelijk op en we raakten aan de praat. Al snel bleek dat we naast een gedeelde kennissenkring veel gemeen hebben. We zijn sindsdien elkaar nooit uit het oog verloren en spreken geregeld in de stad af om even goed bij te praten. Deze maand is Esmee de nieuwe Editor in Chief bij Cosmo Girl en daarnaast runt ze ook haar eigen blog EsmeeNoëlle.nl, een mega drukke girlboss maar ze wist toch even tijd vrij te maken om haar drie favoriete witte  items met ons te delen! Pas wel op want deze items gaan straight to my wishlist. Wat is jouw favoriet?

De favoriete witte interieur items van Esmee…

1 Sowieso mijn kat Gerrit! *Grapje* Op één komt Ketelbinkie, de witte waterkoker van Hema. Deze mag nooit stuk gaan want ik vind alle waterkokers lelijk! Deze is he-le-maal wit, ook het snoer en dat frist de keuken lekker op.
Esmee Noelle - WitWonen.comketelbinkie - Esmee Noelle - WitWonen.com

Pictures by Esmee Noëlle | Hema

2 De Tripos vloerlamp van Zuiver in wit. M’n vriend vindt hem afschuwelijk, maar ik ben erg gehecht aan deze lamp! Hij heeft al in drie huizen gestaan en hij staat overal supermooi. Ik kocht hem ooit in de Drie Dwaze Dagen van De Bijenkorf.
zuiver - Esmee Noelle - WitWonen.com
Picture by Wehkamp

3 Onze dinerborden van Fabienne Chapot. Ze zijn helemaal wit met kleine opliggende sterretjes aan de buitenkant. Middenin het bord staat ‘ I’ts gonna be great’. Ze staan super chique en zijn makkelijk te combineren met kleurtjes of roségoud bestek.

Fabienne Chapot - Esmee Noelle - WitWonen.com

Pictures by FabienneChapot.nl

Marieke | WitWonen

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT