• No Products in the Cart

WIN WIN WIN

Deze winactie is gewonnen door  Ilse!

 

Yess het is eindelijk december, de maand die bij mij in het teken staat van gezelligheid, familie, vrienden, veel lekker eten en cadeautjes. Hoogste tijd voor een mooie Givaway! Nadat ik vorige week een blog heb geschreven over mijn nieuwe posters kreeg ik een zee aan lieve en enthousiaste reacties binnen. Het lijkt mij dan ook erg leuk om iemand blij te maken met één van deze posters naar keuze. De winnaar ontvangt niet alleen de poster maar ook de mooie zwarte lijst om het plaatje compleet te maken.

 

poster-give-away

Hoe doe je mee? 
(1)Laat onder dit bericht een reactie achter waarom jij graag één van deze posters zou willen winnen en (2) op welke plek in huis jij de poster zou ophangen. (3)Last but not least volg mijn instagramaccount @witwonencom.
Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties. Op oudjaarsdag 31 december 2016 maak ik op deze pagina de winnaar bekend!

_mg_6835

Marieke | WitWonen

november 29, 2016
december 5, 2016

RELATED POSTS

12 Comments

 1. Beantwoorden

  Salome

  december 4, 2016

  1) 2) Ik zou heel graag zo’n poster willen winnen voor een mooie plekje in ons nieuwe huis, waarvan we 30 dec de sleutel krijgen. And i looooove black and white pictures en de personen modellen en acteur die erop staan zijn the bomb!!
  3)En jou volgen ga ik sowieso doen..
  Ik wacht graag af.
  Salome

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen

   december 5, 2016

   Hi Salome, leuk dat je mee doet met de winactie. Spannend een nieuw huis en succes met klussen. X

 2. Beantwoorden

  Anne

  december 9, 2016

  Ohhhhh i love this!! Ik zou ze boven m’n bed hangen in m’n nieuwe huisje boven m’n pallet bed offffffff in de gang offffff in m’n wimpersalon in huis!!! Genoeg mooie plekjes dus! Im gonna follow you! 🙋🏼🙋🏼😬

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen

   december 11, 2016

   Hi Anne, leuk dat je mee doet. De poster zal vast heel mooi boven je bed of in de wimpersalon staan. Keep you posted! X

 3. Beantwoorden

  Els

  december 11, 2016

  Ik zou de poster graag winnen, voor mijn zoon en schoondochter.zij hebben na een jaar verbouwen hun nieuwe huis omgetoverd, van een oud vervallen huis, naar een strak modern paleisje . Ze zijn nog even inspiratieloos, maar dat komt in 2017 .

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen

   december 13, 2016

   Hi Els, wat leuk dat je mee doet voor je zoon en schoondochter. Wat fijn dat het huis zo mooi is geworden! Over 2,5 week maak ik de winnaar bekend.

 4. Beantwoorden

  Ilse

  december 15, 2016

  Wat een prachtige winactie.
  De reden om te winnen is dat ik deze intrigerende blikken en gezichten erg gaaf vind en zeker in zwart/wit. Ik zou hem een plekje geven in de woonkamer hangend aan de wand of staand op de grond. Ik vol je al een tijdje☺️. IG: ilse_vdvxx

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen

   december 15, 2016

   Hi Ilse, leuk dat je mee doet. Ik vind de posters ook heel bijzonder. Ze hebben allemaal iets speciaals. Leuk dat je mij volgt. Ik ga snel jouw IG eens bekijken. X

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen

   januari 1, 2017

   Hi Ilse, Je bent de gelukkige winnares van de Giveaway! Stuur mij even een mailtje naar info@witwonen.com met welke poster je graag zou willen winnen en je adres. Liefs Marieke

 5. Beantwoorden

  Maaike

  december 30, 2016

  Ik heb nog steeds een witte muur achter mijn bank. Zo’n mooie poster zou daar prachtig staan! Ik zou hem dus boven mijn bank hangen! 🌻🌼🌻

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen

   december 30, 2016

   Hi Maaike, dat is een mooi plekje! Je hoort morgen of je gewonnen hebt. *spannend* X

 6. Beantwoorden

  Chanou luijten

  december 30, 2016

  Ik zou hem boven de houten bank van onze eettafel hangen, die is al jaren kaal en saai en heb nog steeds niets moois gevonden. Hij zou dus perfect op die plek hangen! 😍

LEAVE A COMMENT