• No Products in the Cart

Mijn walk-in closet stond al een tijdje op de to-do list om te fotograferen maar omdat deze er niet altijd picobello opgeruimd uit ziet, moest er eerst het een en ander gebeuren voordat ik foto’s kon maken. Het is namelijk een grotendeels open kast wat handig is met het kiezen van mijn kleding maar wat ook vraagt om regelmatig vouwen, rechttrekken en opruimen zoals in een winkel. Vanochtend heb ik eerst een grote schoonmaakbeurt gehouden om vervolgens wat kiekjes te maken van de plek waar ik best wat uurtjes per week doorbreng. Nadat ik ’s ochtends onder de douche vandaan kom begint hier mijn ochtend-routine met het uitzoeken van mijn outfit. Ondanks dat ik altijd denk dat ik niks heb om aan te trekken, hangt er toch aardig wat kleding in de kast. De fijne ophangsystemen en opbergboxen kocht ik bij Ikea. Alle kastonderdelen zijn wit, witter, witst. Van de planken tot de roedes en de ophangrails. Als de outfit is aangetrokken, kan het echte werk beginnen namelijk de maquillage. Ik ben dol op make-up en met name lipsticks. Daar heb ik er minstens 30 stuks van want ja, ook ik heb weleens per ongeluk 2x dezelfde kleur gekocht, oeps. Na de make-up komt de föhn er nog even aan te pas en dan kan de dag echt beginnen. Wat ik zo fijn vind van mijn walk-in closet is dat ik er alles binnen handbereik heb en de kamer genoeg daglicht heeft. Een paar weken geleden heb ik de finishing touch aangebracht met het stippeltjes behang en een nieuwe spiegel. Het stippeltjes behang geeft de basic kledingkast veel meer sfeer en matcht perfect bij mijn wit wonen interieur.

 

  

Marieke | WitWonen

januari 16, 2017
januari 28, 2017

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Beantwoorden

  Mariëlle Markgraaff

  januari 24, 2017

  Wat gaaf!! Ik kan niet wachten om op mezelf te gaan en ook zo’n mooie kast te maken!

 2. Beantwoorden

  Sammie

  januari 26, 2017

  Heel erg gaaf! Lijkt me zo’n luxe om een inloopkast te hebben!

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen

   januari 26, 2017

   Hi Sammie, dankjewel. Dat is het ook wel een beetje. Ik ben er echt heel blij mee, dus als je de ruimte hebt? Doen! X

 3. Beantwoorden

  Jorine

  maart 16, 2017

  Oops, als je dat al genoeg kleding vindt, durf ik mijn kast niet eens te laten zien. Vorige week 13 vuilniszakken kleding naar het goede doel gedaan. En dan heb ik nog niet eens mijn hang gedeelte gedaan 🙂

 4. Beantwoorden

  Raamdecoratie Deventer

  juli 6, 2017

  Wow, welke vrouw wil nou niet een Walk In Closet! Echt heel mooi geworden! Stiekem ben ik wel een beetje jaloers

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen

   juli 10, 2017

   Dankjewel! Ben er ook echt heel blij mee. X

LEAVE A COMMENT