• No Products in the Cart

Twee dagen later stond ik te jubelen met het pakketje in mijn handen.

Op de foto ziet ons huis er heel insta-waardig uit maar meestal breek je bij ons bijna je nek over de V-tech autootjes. Kleine Finn heeft ons huishouden en interieur al aardig overgenomen :D. Afgelopen week ging Finn aan de haal met onze klok, er was niks meer van over. Geen nood aan de man want ik was er toch al enigszins op uitgekeken. Diezelfde avond heb ik nog de jacht geopend op een nieuw exemplaar. Bij Vtwonen stuitte ik op de Marmer wandklok van Karlsson; liefde op het eerste gezicht. Mijn liefde voor de marmerlook begint serieuze vormen aan te nemen. Het liefst zou ik deze tegels in de badkamer eruit trekken om deze te vervangen voor marmer en ook mijn handen jeuken als ik naar ons aanrechtblad kijk. Maar first things first laten we beginnen met de klok. Twee dagen later stond ik te jubelen met het pakketje in mijn handen. Ons rendier die aan de haard hing heeft plaats gemaakt voor de marmer klok en oooooh wat is ie mooi!

_mg_6803 _mg_6809

Marieke | WitWonen

november 20, 2016
november 22, 2016

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT