• No Products in the Cart

2016 vs 2017

Jeetje het eind van 2016 komt alweer in zicht en wat is dit jaar snel voorbij gevlogen. Dit komt waarschijnlijk omdat mijn zoontje Finn (1,5) mij behoorlijk bezig heeft gehouden en je als kersverse moeder het behoorlijk druk kunt hebben. Maar met een brede lach op mijn gezicht kijk ik terug op 2016. Voor 2017 heb ik mooie plannen en doelen op de agenda staan. Ik heb er veel zin in om het nieuwe jaar in te luiden en dit ga ik doen met een gezellig clubje vrienden onder het genot van cocktails, champagne en oliebollen!

Hieronder mijn terugblik op 2016 en goede voornemens voor 2017, hou je vast:

2016:

 • In 2016 heb ik met volle teugen mogen genieten van de ontwikkelingen van Finn wat van een lief klein baby’tje een stoer en pittig mannetje aan het worden is.
 • Het jaar dat ik met mijn gezin een fantastische vakantie in Spanje heb gehad.
 • Ook het jaar dat ik nog steeds een vliegtuig niet ben ingestapt (confession) ja ik heb vreselijke vliegangst.
 • We hebben onze zolder mooi verbouwd en daarmee de laatste puntjes op de ‘i’ gezet van ons mooie huis.
 • 2016 is ook het jaar dat mijn lieve moeder haar schouder op 3 plaatsen heeft gebroken en daar voorlopig nog niet van hersteld is (zo sneu).
 • Voor het eerst in jaren heb ik weer eens een nieuwe telefoon  aangeschaft en kan ik mee met de tijd :D.
 • Toch nog even last-minute met Dirk heb kunnen skiën. Ik had vanwege mijn zwangerschap(2015) een jaartje wintersport overgeslagen en mensen die mij kennen weten dat dit zelden voorkomt. Ik zou mijn zomervakantie nog inruilen voor de wintersport…
 • Het jaar dat Finn en ik heel veel zonnige dagen aan het strand hebben vertoeft.
 • Dit vind ik de vervelendste om op te schrijven maar het is wel de waarheid dat mijn ogen geopend zijn hoe lelijk mensen voor elkaar kunnen zijn. Ik merk om mij heen hoe gespannen verschillende culturen en rassen tegenover elkaar komen te staan. Ik hoop echt dat we met z’n allen vooruit willen hand in hand van welke afkomst dan ook.
 • Ik ontdekt heb dat kickboksen echt mijn sport is.
 • En laten we vooral niet vergeten dat ik in eind 2016 mijn blog ben gestart. Hooray!

2017

 • Voor 2017 heb ik grote plannen voor mijn Blog Wit Wonen. Ik wil hier veel tijd en energie in gaan steken en veel mooie stylingtips voor het interieur met jullie delen.
 • Om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken wil ik een opleiding binnenhuisarchitectuur en styling starten.
 • Mijn voornemen is om weer in een vliegtuig te stappen. Ik ben een heel vrij en ruimdenkend persoon en het past eigenlijk niet bij mij om ergens bang voor te zijn. So let’s do this!
 • Normaal staat ieder jaar afvallen op het lijstje maar dit keer niet, wel sterker en fitter worden. Ik ben al aardig op de goede weg maar moet nog flink trainen voor het gewenste resultaat.
 • Goede balans vinden tussen werk, gezin, familie, vriendschappen en liefde (meer date nights).
 • En verder heel veel lol maken want dat is zo belangrijk!!!

Wat zijn jullie goede voornemens? Tell me!

Marieke | WitWonen

december 17, 2016
december 30, 2016

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT