• No Products in the Cart

Gisteren heb ik voor het eerst een bezoekje gebracht aan show UP de Trade Show for home & gift. Dit gaat vanaf nu zeker vaste prik worden want het is er fantastisch. Eigenlijk was ik van plan om er twee uur naar toe te gaan maar dit is helemaal uit de hand gelopen en uiteindelijk heb ik er de hele middag rondgelopen en veel leuke contacten opgedaan. Naast dat er veel mooie stands zijn en gezellige plekjes om te lunchen is er ook een Listen UP. De Listen Up is een lezingenprogramma waar je alle ins en outs te horen krijgt over nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt. Ik ben naar de lezing van Souraya Hassan van Binti Home geweest over fotografie, styling en branding voor social media. Super interessant en voor mij erg toepasbaar! Graag neem wil ik je even meenemen terug naar gisteren door de onderstaande beelden te delen. Heb jij nog leuke beurstips? Laat het mij weten door een reactie onder dit bericht achter te laten.

Marieke | WitWonen

januari 28, 2017
februari 14, 2017

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT