• No Products in the Cart

Santa ’s gone oftewel de kerstman is weer vertrokken en mijn buikje is weer goed gevuld. Oh my wat heb ik veel gegeten en wat was het afzien toen ik de volgende dag door mijn kickboksleraar werd afgebeuld. Maar goed ik kan het allemaal nog navertellen dus zo erg was het ook weer niet. Vandaag wil ik jullie een terugblik geven op mijn kerstversiering voordat alles weer in de doos op zolder gaat. Hoe gezellig ik de kerstversiering ook vind toch ben ik altijd weer erg blij als alles is opgeruimd. In januari ga ik ook weer een paar fijne klusjes in huis doen en vooral een grondige schoonmaakbeurt. Hoewel poetsen niet altijd mijn favoriete hobby is heb ik er nu al vreselijk veel zin in! Wat zijn jouw plannen voor de jaarwisseling?

kerst tafeltafelschikkingkersttafelkerststolp santa tak bokeh kersttak

 

Marieke | WitWonen

januari 5, 2017

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT