• No Products in the Cart

Beau Monde, VT wonen, VOGUE, Fabulous MAMA, SHOOT mijn favoriete leesvoer...

Een jaar geleden kocht ik dit fantastische tijdschriftenrek bij VTwonen.nl, echt een plaatje. Ik lees graag tijdschriften en mijn favoriete magzines krijgen dan ook een mooi plekje op dit rek, daarnaast heb ik een paar mooie kookboeken die er ook goed bij passen. Het is bij ons een echte eyecatcher in de woonkamer en ik krijg er dan ook veel complimenten over, het staat erg huiselijk en het geeft in ons witte interieur ook een beetje kleur. Maar wat staat er nou allemaal op?

We beginnen met de Beau Monde, dit is toch wel mijn favoriete glamour tijdschrift. Het fijne van Beau Monde vind ik dat het een luchtig geschreven magazine is met een tikje glamour waar ik totaal niet vies van ben. De hoogte en dieptepunten in showbizzland worden ook nog even besproken maar niet teveel. Kortom lekker leesvoer tijdens een avondje badderen.

6aiy65iu0klc

Naast de Beau Monde staat de Vogue en dit is wel een hele speciale editie met Maxima op de cover. In deze editie worden alle jurken uitgelicht die Koningin Maxima droeg tijdens de inhuldiging. Eigenlijk koop ik alleen de speciale Vogue edities omdat hier altijd super mooie rapportages in staan. Vogue leest iets minder luchtig maar heeft wel fantastische fashion inspiratie en super mooie fotografie.

doutzen-kroes-groot-modenummer-vogue-maart

Sinds ik moeder ben van Finn (1 jaar) lees ik de Fabulous Mama oftewel Fabulous Mama & Family. Heel leuk om inspiratie op te doen over kids en ook interviews te lezen van andere moeders. Mijn favoriete onderdeel uit het magazine is het onderdeel kasgenoten. Hierin laten gezinnen hun huishoudboekje zien met waar zij hun geld aan besteden. Er zitten een aantal hele verrassende en bijzondere items tussen. Dus voor gezinnen een fijn magazine om op de boekenplank te hebben staan.

mamafabulous_midres

Onder alle tijdschriften staan een aantal kookboeken die ik hieronder even kort toelicht:

70 Groene Smoothies – De titel van het boek zegt het al er staan 70 recepten in om een groene smoothie te maken. Ik drink niet elke dag een groene smoothie maar ik heb altijd fases waarin ik een tijd lang smoothies drink als ontbijt of lunch.

9200000022873476_7

Hallo Paleo – Is een receptenboek volgens de Paleo lifestyle. Het is een lifestyle gebasseerd op de leefwijze van onze verre voorouders. Het eetpatroon van onze verre voorouders bestond voornamelijk uit het eten van: mager vlees, vis, schaaldieren, groentes, fruit, eieren, noten en zaden.

hallopaleo-1-en-2

Rens Kroes Powerfood – Hier staan veel gezonde recepten in maar je hebt er wel wat ingrediënten voor nodig. Daarom ben ik blij dat Rens Kroes het boek On te Go heeft gemaakt. Dit past beter bij mij.

03

Jamie’s Reizen – In dit boek gaat Jamie Oliver op reis door Italië en laat je alle heerlijke gerechten zien die hij tegenkomt. Het zijn verukkelijke gerechten en de meeste zijn ook nog eens makkelijk te bereiden. Ik ben erg fan van Jamie Oliver’s kookboeken. Het begint weer tijd te worden voor een nieuwe :D.

2016-10-10-16_42_54-cookbooks-_-shop-_-jamie-oliver

Zilverblauw SHOOT – Zo’n fijn boek als je een passie hebt voor fotografie maar niet helemaal weet waar je moet beginnen. Anki legt in het boek heel goed de basis van fotograferen uit en leert je kijken naar alle mooie dingen om je heen. Na het lezen van het boek heb ik ook een workshop bij Anki geboekt en dit was echt een leerzame en vooral gezellige dag in het oude land van Ooit.

9200000045609675_3

VT wonen – Mijn favoriete home inspiratie magazine. Het fijne van VT wonen vind ik de inspirerende beelden en het even binnen kijken bij iemand anders thuis. Hierdoor krijg ik altijd weer ideeën voor mijn eigen huis. Ook erg prettig is dat er goed te zien is waar producten vandaan komen dit bespaard je weer uren zoeken op het internet.

120303vtwonen-bedeauxii-designtafel-gr

Na de VT wonen komt een heel mooi Lookbook van Luli Fama deze heb ik een keer in een badmode zaak gekregen en past mooi bij mijn kleurenpallet op het tijdschriftenrek. Ze hebben super mooie kleurrijke bikini’s.
lulifama-2016-26-980x400

Marieke | WitWonen

augustus 22, 2016

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT