• No Products in the Cart

Wanneer je Pluk Amsterdam binnen stapt zie je het gelijk: het klopt hier! Het is er gezellig druk, het personeel is bezig met de lekkerste hapjes en koffietjes klaar te makne en om je heen zijn allemaal leuke hebbedingen uitgestald. Meteen dacht ik dit is een tentje voor mij en daarom moest deze natuurlijk tussen mijn favoriete hotspots komen. Ik was er op zondagochtend dus het was er niet mega druk maar al wel genoeg reuring voor een gezellige sfeer. Er was een fijn plekje aan het raam beschikbaar met uitzicht op de mooi ingerichte Urban Jungle tuin. De menukaart lag al op tafel dus ik kon gelijk beginnen met speuren naar een lekker ontbijt. Naast mij zag ik al bordjes gevuld met lekkernijen zoals: een smaakvolle acaibowl met als finishing touch viooltjes, de Pluk Breakfast met omelet & croissant en verukkelijke pannenkoekjes met chocolade topping. Ik twijfelde tussen de Pluk Breakfast en de joghurt met homemade granola, hieronder kun je zien waar mijn keus voor is gevallen en het was heerlijk kan ik je vertellen…

 

Marieke | WitWonen

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT