• No Products in the Cart

Even lekker wegdromen naar de sneeuw, een mooi haardvuur en een warme choco...

Over 2 weken is het weer zo ver en mag ik eindelijk weer de sneeuw opzoeken. Dit weekend hebben we er alweer een beetje van mogen proeven. Dit bracht mij op het idee om op zoek te gaan naar de mooiste chalets van de alpen. Ik ben zoveel mooie inspiratie tegen gekomen dat ik deze graag met je wil delen. Mijn grote droom is ooit om zelf een chalet in Oostenrijk te hebben en dan het liefst direct aan de piste zodat je na het ontbijt gelijk op de latten kunt springen. Deze droom is helaas nog lang niet in zicht maar tot die tijd kan ik mij mooi vergapen aan de mooiste Chalet Inpo. Ik zie mijzelf daar al helemaal zitten met een warme choco bij het haardvuur. Droom je met me mee?

Chalet Inspo 1 chalet inspo 2 Chalet inspo 3

Marieke | WitWonen

januari 6, 2017

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT