• No Products in the Cart

My 2017 interior wishlist

Dagdromend achter mijn computer heb ik mijn interieur wishlist gemaakt voor het komende jaar.

Het maken van een wenslijstje geeft mij een fijn overzicht en zorgt ervoor dat ik spaar voor een aantal mooie items in huis. Al een aantal jaar staat de welbekende koelkast van Smeg bovenaan mijn lijstje maar steeds kwamen er andere prioriteiten voorbij. Maar dit jaar gaat het er echt van komen, zeker nu Finn erbij is gekomen is de koelkast die wij hebben echt veel te klein. Het zou heel fijn zijn om voor een hele week boodschappen te kunnen doen zonder dat ik het op mijn heupen krijg hoe ik alles in de koelkast ga krijgen. Op nummer twee van mijn lijstje staat een nieuwe bank en dan het liefst de Edge bank van Fest Amsterdam. Love it! Voordat ik je hier ga vermoeien met een heel lang verhaal met opsommingen van mijn wenslijstje grijp ik even in en zal hieronder aan de hand van sfeerbeelden de lijst onthullen. Wat is jouw favoriet?

INTERIOR WISHLIST 2017

 1. SMEG Koelkast
 2. Fest Amsterdam Edge
 3. Kitchen Aid Classic Mixer
 4. &Klevering Haasje
 5. HAY Tray Salontafel
 6. By Lassen Stropp
 7. Wesco Kickmaster
 8. Crisp Sheets Oasis
 9. Wandlamp Neon Liefde
 10. Villeroy & Boch VIVO wijnglazen

Marieke | WitWonen

januari 5, 2017
januari 8, 2017

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Beantwoorden

  sammie

  januari 9, 2017

  Een Smeg koelkast en een Kitchenaid staat ook altijd op mijn wishlist, wat zijn ze mooi! En handig 😀 Die wandlamp is ook erg tof!

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen

   januari 9, 2017

   Ja bij is de Smeg ook elk jaar een terugkomend item maar dit jaar gaat het er echt van komen 😀 We sparen gewoon even door…

LEAVE A COMMENT