• No Products in the Cart

Afgelopen week kreeg ik van Biano.nl de vraag om een gastblog te schrijven, na een kijkje op dit online magazine te hebben genomen zei ik volmondig JA! Wat een toffe eyecatchers en inspirerende artikelen kwamen mij hier tegemoet. De minimalistische en frisse stijl van het magazine passen perfect bij Wit Wonen. Binnen no time had ik dan ook mijn twaalf witte favorieten bij elkaar gevonden en believe me ik had er nog veel meer kunnen uitkiezen. Hieronder deel ik drie van mijn favorieten maar ben je benieuwd naar alle twaalf favorieten lees dan hier even verder. PAS OP: shop alert!

fest_amsterdam_dunbar-Wit-wonen

OFF WHITE – bank Dunbar van Fest Amsterdam


LEFF_amsterdam_tile_wit-wonen.jpeg

Wandklok/tafelklok van LEFF Amsterdam

Bloomingville-witte-favorieten-wit-wonen.jpeg

Welcome fotolijst van Bloomingville

Marieke | WitWonen

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT