• No Products in the Cart

Vorig jaar rond deze tijd zat ik flink te knutselen om van dit hertje een gezellig winterhert te maken met muts en alles erop en eraan. Deze lieve bambi kocht ik bij &Klevering en het DIY project inspireerde mij door Zilverblauw. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een bolletje wol en een stukje stof voor het mutsje. Ik gebruikte van een oude roze muts een lapje stof om hier het hertenmutsje van te maken. De vitrine kocht ik bij IKEA en is eigenlijk bestemd als plantenkas maar ik gebruik het om mijn eye catchers in huis mee in het zonnetje te zetten, zo ook deze lieve Bambi.

_mg_4082

Tijdens het verzamelen van alle kerstspullen kwam ik dit lieve schatje weer tegen ook dit jaar krijgt het hertje een mooi plekje in huis. Ik ben nog even aan het verzinnen of we hem dit jaar weer in een nieuw jasje gaan steken.. to be continued. Bij ons is het traditie dat de kerstversiering pas in huis komt nadat de Sint heeft verlaten. Dus volgende week meer foto’s van onze Family Christmas Tree.

_mg_4080unadjustednonraw_thumb_6cdc

Marieke | WitWonen

november 25, 2016

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Anna

  december 2, 2016

  Super leuk idee! Leuk om het hertje zo een speciale december make-over te geven :). Ik heb die vitrine ook! En bij mij staan er plantjes in, plus een klein hertje, paardje en ezeltje (kinderspeelgoed) – misschien moet ik die ook maar eens een make-over geven. Helemaal zin in nu!
  Wat is jouw blog ook leuk! Ziet er prachtig uit :). En bedankt nogmaals voor je complimenten <3.

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen

   december 2, 2016

   Bedankt voor je lieve reactie. Ik ben zo blij met die vitrine je kunt er van alles in zetten. Ik had er laatst ook een serie cactussen in staan. Succes met de make-over;) X

LEAVE A COMMENT