• No Products in the Cart

Na het zien van de onderstaande beelden begrijpen jullie vast waarom dit één van mijn favoriete hotspots van het eiland is..

Je kan er eigenlijk niet meer om heen, elke dag als ik mijn Instagram of Facebook open is er wel iemand vakantie aan het vieren op Ibiza. Ibiza is hot, hotter, hotst! En dat is niet zo heel gek want het eiland kent adembenemende strandjes, veel uitgaansgelegenheden, goede restaurants en het is een ideale bestemming voor een vakantie met kids. Wij hebben er maar liefst 3,5 week vertoefd en ondanks dat ik er al eerder geweest was heb ik weer veel nieuwe hotspots ontdekt. Deze wil ik graag met jou delen… want mocht je er binnenkort heen gaan of Ibiza nog steeds op de planning hebben staan?  Dit zijn de plekjes waar je absoluut naartoe wilt!

In deze blog deel ik Hotspot #1 Cotton Beach Club met je. Een oase van rust met uitzicht op zee, voortreffelijke bediening en heerlijke gerechten!

  

 

Wat is jouw favoriete hotspot @ Ibiza? Laat het mij hieronder even weten, kan ik deze op mijn lijstje zetten voor the next time…

 

Marieke | WitWonen

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT