• No Products in the Cart

Yeahh eindelijk weer eens nieuwe kussentjes op de bank.

Ik probeer de kussens op de bank steeds goed schoon te houden maar een aantal zagen er zelfs na een flinke wasbeurt niet meer uit. Vandaag kwamen dus mijn nieuwe beauty’s binnen en oh wat zijn ze mooi. Het Peach roze kussen is van Fest Amsterdam en het kussen links is van Kaat Amsterdam. Ik kocht deze pareltjes bij één van mijn favoriete online shops VT Wonen. Om de zithoek af te maken ben ik nog opzoek naar een mooi kleed. Ik heb er al wel een paar gespot maar vind deze te prijzig aangezien die boef van mij nog net zijn mond er niet aan afveegt moet het kleed wel aan een aantal eisen voldoen. Het kleed moet makkelijk schoon te maken zijn, het moet helaas een andere kleur zijn dan wit, voor een bedrag van rond de honderd euro en een niet al te drukke print hebben. Alle tips zijn dus welkom! Ben jij ook verliefd op de zwart-wit posters die bij mij aan de muur hangen? Je kunt nog steeds kans maken op één van deze posters met lijst. Benieuwd wat je hiervoor moet doen… Lees dan snel hier verder.

 

 

Marieke | WitWonen

december 17, 2016

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT