• No Products in the Cart

Here comes the sun

In het fijne Amsterdam ben je niet altijd bevoorrecht met een buitenruimte maar gelukkig hebben wij wel een knus balkonnetje en een gezamenlijke binnentuin. Dat is al heet wat! In de lente en zomer breng ik altijd veel uurtjes door op het balkon zolang het rond de twintig graden blijft is het er goed toeven. Jammer genoeg heb ik er deze lente nog weinig gebruik van kunnen maken vanwege het gebrek aan het zonnetje. Maar ik heb er goede hoop op dat ik er deze zomer weer vaak mag loungen. Daarom heb ik het balkon weer eens goed onder handen genomen en gezellig ingericht met plantjes en accessoires. Van Amber van deleukstewoondecoratie.nl kreeg ik een fantastische tuinposter met de quote: “Here comes the sun” toegestuurd. Het geeft het balkon net even wat meer pit waardoor het een sfeervol geheel wordt.

Mocht het zonnetje zich de komende tijd toch minder laten zien dan brengt in ieder geval deze toffe tuinposter wat zonnestralen op het balkon.

Marieke | WitWonen

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT