• No Products in the Cart

Twee weken geleden liet ik je al een kijkje nemen in mijn Walkin Closet. Wat ik toen nog niet wist was dat Doutzen Kroes een plekje in deze kamer zou krijgen. Afgelopen week mocht ik bij Fotofabriek.nl een mooie foto op forex laten afdrukken. Voor diegene die net als ik geen idee hebben wat forex is: het is een zeer lichtgewicht plaatmateriaal dat mij doet denken aan piepschuim maar dan met een mooie harde, gladde coating waardoor het mooi te bedrukken is. Toen ik de vraag kreeg om een mooie afbeelding te laten afdrukken wist ik gelijk dat het deze prachtige afbeelding van Doutzen moest worden. Deze afbeelding stond namelijk al een tijdje op de to-do list om af te drukken. Het bestellen van een foto vind ik altijd wel iets waar je even voor moet gaan zitten maar bij Fotofabriek.nl is het heel eenvoudig en ik had mijn geplaatste bestelling de volgende dag al in huis. Mijn Walkin closet kon nog wel een puntje op de ‘i’ gebruiken dus een mooi plekje voor dit topmodel had ik zo gevonden. Omdat er nogal veel leidingen achter de muren van deze kamer lopen is het lastig om lijstjes op te hangen maar gelukkig hoefde er bij deze foto geen boor aan te pas te komen. Aan de achterzijde van het forex zit namelijk een eenvoudige plakstrip. Zo gepiept dus! Welke afbeelding staat er bij jou bovenaan om af te laten drukken?

Deze blogpost is opgesteld in samenwerking met Fotofabriek.nl

Marieke | WitWonen

februari 14, 2017

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Aileen

  februari 16, 2017

  Leuk om te zien. En wat hangt Doutsen er mooi bij. Je hebt echt een mooie foto gekozen.

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen

   februari 17, 2017

   Hi Aileen, dankjewel. Ik ben er ook heel blij mee! X

LEAVE A COMMENT