• No Products in the Cart

Terwijl ik druk bezig ben met het inpakken van mijn koffer voor de wintersportvakantie lijkt het mij leuk om alvast even vooruit te blikken naar de woontrends van het komende voorjaar. Want hoewel ik heel veel zin heb in een weekje sneeuw verlang ik ook weer naar zachte zomeravonden en de daarbij passende trends voor het interieur. Het kleurenpalet voor de komende zomer loopt uiteen van perzikroze tot appeltjesgroen. Mijn voorkeur gaat er naar uit om een aantal items in dit fruitige roze aan mijn witte interieur toe te voegen en het groen terug te laten komen in mooie plantjes. Wat we ook weer veel gaan zien het nieuwe seizoen is de minimalistische trend Raw White. Bij Raw White moet je denken aan witte eyecathers van natuurlijke materialen die wat imperfecties hebben. Krijtverf is hier een mooi voorbeeld van. Naast een zacht kleurenpalet zien we veel gemixte patronen en zijn appels, bananen en vlinders de nieuwe ananas en cactus van het interieur.

Interieur trend SS17

woontrend SS17 Touch of Green Woontrend SS17 BEHR color trend 2017Green Wall SS17 Minty Bathroom SS17 Touch of Peach SS17 Butterfly trend SS17 Peach Copper interieur SS17

bron beeld: Pinterest

Marieke | WitWonen

januari 23, 2017
februari 7, 2017

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT