• No Products in the Cart

Naast Merel haar passie voor gezonde voeding heeft zij ook een liefde voor fris, wit en licht interieur.

Lang leve Instagram, want via deze Social Media leerde ik Merel van Healthy Wanderlust kennen. Op haar foodblog en Instagram deelt ze prachtige plaatjes van heerlijke recepten en neemt ze je mee op reis naar een gezonde levenstijl. Door haar werkervaring met kinderen deelt ze ook recepten voor de kleintjes met een leuke speelse touch. Naast Merel haar passie voor gezonde voeding heeft zij ook een liefde voor fris, wit en licht interieur. Dat leek mij reden genoeg om haar uit te nodigen om haar witte favorieten te delen.

De favoriete witte interieur items van Merel

Voordat ik meteen met al mijn favoriete witte interieur items in huis val (love them all!) wil ik natuurlijk eerst even jullie, de leuke lezers van WitWonen.com, verwelkomen. Wat leuk dat je de tijd neemt om samen met mij te genieten van mijn favorites. Wit Wonen past he-le-maal bij mij, het is dat mijn vriend mij hierin remt, maar anders zou het grootste deel van mijn interieur alleen maar wit, witter, witst zijn. Toen Marieke mij vroeg om dit met jullie te delen was ik natuurlijk meteen enthousiast. Met één klik op mijn ‘interieur’ bord op Pinterest was dit artikel eigenlijk al geschreven! Witte items in het interieur staan voor mij voor rust en daarnaast vind ik het de perfecte frisse basis van een je huis.

1.Bakstenen muur en witte vloeren. Helaas kan ik nog niet zeggen dat ik deze geweldige combinatie van een bakstenen muur en een mooie white-wash vloer in mijn eigen huis heb, maar als het aan mij ligt komt het er wel. A girl can dream right?witte houten vloer - Wit Wonen - interieurblog
2.De combinatie van groen en wit. Mooie planten in een wit interieur vind ik echt prachtig. Het haalt de natuur naar binnen en laat daarom het huis is mijn ogen meer leven. Ik denk dat het altijd goed is om meer groen in huis te halen! Met wit als basis in je interieur zal ook deze combinatie nog steeds rust uitstralen, iets wat ik erg belangrijk vind.
Urban Jungle - Wit Wonen - interieurblogGroen - Wit Wonen - interieurblog

 

3.Wit servies. Nog zoiets waar ik echt een zwak voor heb en waarvan ik mezelf moet tegenhouden om niet elke keer weer iets nieuw te kopen. “Past best bij mijn collectie toch? Volgens mij heb ik dit nog niet”. Vooral de gouden accenten bij wit servies vind ik erg elegant. Je kan de tafel hiermee of heel chique aankleden of casual, maar toch classy.

wit servies - Wit Wonen - interieurblog wit servies - goud bestek - Wit Wonen - interieurblog

Marieke | WitWonen

maart 8, 2017

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT