• No Products in the Cart

Naast mijn grote liefde voor interieur heb ik ook een “second love” namelijk Fashion. Zo volgde ik ook Marlou al een tijdje via Follow Fashion waar zij het creatief brein achter is. Dit is een fantastisch modeplatform waar je alle ins en outs op het gebied van mode en lifestyle te weten kunt komen. Via het persoonlijke Instagram account van Marlou zag ik de mooiste plaatjes van haar nieuwe huis voorbij komen. Het huis is heel stijlvol en fris ingericht met een mooie witte basis, een perfect match voor WitWonen. Heel blij ben ik dan ook dat Marlou haar witte favorieten met ons wil delen.

Open haard - schedel -marlou volkerink - wit wonen

De favoriete witte interieur items van Marlou

1.       Buffel schedel wit – gekocht bij Loods 5.
“Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie witte schedel en deze was de perfecte grootte! Het is een echte eyecatcher boven de open haard en ik kan er ook nog eens leuke kettingen aan hangen.  Het touw aan de hoorns maakte ik er zelf omheen om de schedel nog net wat stoerder te maken.”

schedel voor openhaard - wit wonen
2.       Witte stoelen – eames look-a-like via Furnish spot
“De betaalbare look-a-likes van de Eames chair. Ik vond dit adresje via Marktplaats en ze staan zowel leuk aan mijn bureau als aan de tafel in de eetkamer. Ik heb er vier gekocht en ze staan steeds weer ergens anders. Ik houd nou eenmaal van afwisseling!”

kantoor thuis - wit wonen

3.       DIY macrame hanger – Ik vind die macramé  muurhangers zo leuk! Maar zoals ik eerder al zei houd ik van verandering en ik wilde niet te veel geld uitgeven aan een macramé hanger. Misschien hangt hier volgende maand weer een mooie lijst, je weet het nooit met mij. Deze hanger maakte ik zelf van een tasje wat ik scoorde bij I Am in Groningen en een tak uit onze tuin. Binnenkort plaats ik nog een DIY op mijn blog waarin ik laat zien hoe je zo’n hanger ook heel makkelijk zelf kunt maken.
Wit interieur met roze accenten - wit wonenmacrame hanger - wit wonen

Wat is jouw favoriet uit het interieur van Marlou? Laat het ons hieronder even weten!

Marieke | WitWonen

maart 19, 2017

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT