• No Products in the Cart

Al snel bleken we een klik te hebben, namelijk de liefde voor mode, lifestyle met een nuchtere inslag.

Ben jij benieuwd hoe het ideale witte interieur door de ogen van een man eruit zou moeten zien? Bas van Boots & Suits, dé mannenblog van Nederland, deelt zijn 3 witte interieur favorieten met ons. Zoals veel stoere mannen hangt is ook Bas elk weekend op het voetbalveld te vinden. Hier heb ik hem tijdens het toejuichen van mijn lover leren kennen. Al snel bleken we een klik te hebben, namelijk de liefde voor mode, lifestyle met een nuchtere inslag. Een aantal jaar geleden is Bas de blog Boots & Suits gestart en heeft menig metroman hem online gevonden. Neem vooral een kijkje op zijn Insta stories om net als ik verliefd te raken op zijn mooie kiekjes.

De favoriete witte interieur items van Bas…

  1. Een mooie open woonkeuken met daarop een stoer blad van beton. Deze combinatie zie je ook terug in de muren, plafond en de vloer. Dit is echt een stoere mannen combi die voor mij goed werkt.
  2. Mijn beddengoed wat al-tijd wit, wit, wit is. Met dit frisse linnengoed kom ik helemaal tot rust na een drukke werkdag.
  3. Mijn derde favoriet is wit in het algemeen, altijd samen te zien met natuurlijke, stoere materialen en de tint zwart. Kleur zul je bij mij niet snel tegenkomen.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Marieke | WitWonen

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT