• No Products in the Cart

"Bertmans houdt van groenten. Zowel in de keuken als achter de bar. We houden het wel graag een beetje spannend."

Afgelopen week was ik weer even back to my roots! Ik bracht een bezoekje aan de stad waar ik mijn studententijd al vierend heb doorgebracht. Het waren hele fijne jaren in het mooie Rotterdam, natuurlijk 😉 De liefde voor deze stad zal nooit verdwijnen en zodra ik het centrum binnen rij, komen alle fantastische herinneringen weer naar boven. Gelukkig kom ik er nog geregeld want mijn ouders wonen onder de rook van Rotterdam en ook een aantal vrienden. Met mijn lieve vriendin Mariëtte had ik afgesproken om onze buikjes eens goed te vullen bij Bertmans aan de Zaagmolenkade 15. Bij binnenkomst was het bommetje vol en alle gasten waren gezellig aan het kletsen en aan het smullen van al het lekkers wat op tafel stond. We moesten dus even wachten op een tafeltje maar binnen 5 minuten zaten we op een mooi plekje met uitzicht over de hele zaak. We werden direct geholpen en kozen allebei een groene smoothie uit. Ik had voor de licht groene smoothie gekozen met o.a appel, avocado, spinazie en rijstekokosmelk. Als lunch bestelden we allebei de Brunchplatter met toast avocado, gepocheerd ei, kokosyoghurt, pannenkoekje en een zadencracker met hummus. We hebben er echt van gesmuld! Benieuwd naar hoe het restaurant het menu van Bertmans eruit ziet? Kijk hieronder verder.

Bertmans Rotterdamreview bertmans rotterdambrunchplatter Bertmans RotterdamWit Wonen meets Bertmans Rotterdam

 

Marieke | WitWonen

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT