• No Products in the Cart

Bloemen brengen zoveel vrolijkheid en liefde in huis.

Deze week ontving ik een prachtige bos bloemen van mijn lieve vriendin Beppy. Het was niet zomaar een bosje maar een prachtig boeket van Bloomon. Het boeket is door bloemenkunstenaars samengesteld met bloemen uit het seizoen. Het pakket waar de bloemen in verpakt zitten is al een feestje om open te maken. Ik was zo blij toen ik het papier eraf haalde, helemaal mijn smaak. De bloemen staan nu prachtig op onze eettafel te shinen en in het witte interieur vallen ze erg op. Je ziet het tegenwoordig veel in het interieur terugkomen de samengestelde veldboeketten. Ik vind het echt fantastisch al die verschillende bloemen bij elkaar. Dit boeket is voor mij letterlijk een schot in de roos want dat is en blijft toch wel mijn favoriete bloem samen met de anjer en hortensia. Ik heb elke twee weken een nieuw bosje bloemen op tafel staan. Bloemen brengen zoveel vrolijkheid en liefde in huis.

_mg_6777 _mg_6769 1479471474

Marieke | WitWonen

november 21, 2016
november 24, 2016

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT