• No Products in the Cart

Witte hotels, love it! Nu de lente is aangebroken krijg ik altijd extra veel zin in de zomer en de daarbij horende vakantiepret. Onze vakantie is inmiddels geboekt en dit jaar gaan we naar Ibiza, heel erg veel zin in. Tijdens mijn zoektocht naar het ideale hotel kwam ik een aantal witte toppers tegen die ik jullie niet wilde onthouden. Dus mocht je nog geen vakantie hebben geboekt voor de zomer dan garandeer ik je dat je na het zien van deze beelden je gelijk de koffer wilt pakken.

Destino Pacha Ibiza Resort – Welcome to heaven. Voor mij als wit-addict wel een paradijsje op aarde! Alles is hier licht en fris daarnaast is alles ook heel modern en sfeervol ingericht. De prachtige ligbedden aan het zwembad daar ga ik zeker deze zomer even aan mijn tan werken.

Destino Pacha Ibiza Resort - witte hotels  Destino Pacha Ibiza Resort - witte hotels

Destino Pacha Ibiza Resort - witte hotels

2. White Palace Grecotel Luxury Resort – Kreta. Zoals ik al eens eerder verteld heb zal ik altijd een zwak voor het eiland Kreta hebben. Ik heb er gewoond en mijn liefde ontmoet daarnaast ben ik dol op het Griekse eten en de cultuur. Mocht ik weer eens terug gaan naar dit prachtige eiland dan staat dit prachtige resort hoog op mijn wishlist!

White Palace Grecotel Luxury Resort - witte hotels

 

White Palace Grecotel Luxury Resort - witte hotels

3. W Barcelona – Met uitzicht over de stad en aan de voet van het strand is dit wel hét hotel van Barcelona. Je kunt in dit hotel  helemaal opladen voor je de bruisende stad gaat verkennen. Met het fantastische witte design mocht dit hotel natuurlijk niet aan mijn lijstje ontbreken.

4. Mykonos Blu – Het prachtige Mykonos staat nog steeds op de to do list om te bezoeken. Ik ben namelijk dol op de Griekse eilanden en bij het zien van dit prachtige hotel is wens alleen nog maar groter geworden.

Mykonos Blu - witte hotels

Mykonos Blu - witte hotels

Mykonos Blu - witte hotels

Mykonos Blu - witte hotels
Mykonos Blu - witte hotels

5. Don Carlos resort – Marbella. Wanneer je niet vies bent van een beetje luxe is dit hotel echt iets voor jou. Het resort heeft een luxe spa en heeft een buitenzwembad met  loungebedden voor twee, zo kun je samen met je lief genieten van de Spaanse zon.

Don Carlos resort - witte hotels

Don Carlos resort - witte hotels

Don Carlos resort - witte hotels

Don Carlos resort - witte hotels

 

Marieke | WitWonen

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT