• No Products in the Cart

Struinen op Pinterest en het doorspitten van woonbladen is mijn manier om te ontspannen.

Om nieuwe ideeën op te doen struin ik altijd het hele internet af, spit ik woonbladen door en ga ik vaak naar mooie hotspots in de stad. In deze blog wil ik graag mijn favoriete wooninspiratie met jullie delen.

1 PINTEREST
Sinds ik een aantal jaren geleden Pinterest ontdekte maakte ik toch wel even een klein vreugdedansje inmiddels ben ik 13K pins en 27 borden verder. Voor degene die Pinterest niet kennen het is eigenlijk een digitaal prikbord waar je alles op kan hangen wat je leuk vindt. Voor mij is dit een perfecte uitlaatklep om alle ideeën die in mijn hoofd rond spoken structuur te geven.

light-minimal-bedroom-2-8

picture by HOMEYOHMY

2 Homeyohmy.com
Een frisse lichte interieur blog die perfect aansluit op mijn stijl. Deze blog is van Amy in Chicago. Naast haar stijl bewonder ik ook haar manier van fotograferen en daar kan ik veel inspiratie uit opdoen voor mijn eigen blog WitWonen.

3 Zilverblauw
Zilverblauw is de blog van Anki. Een hele lieve nuchtere dame met een passie voor licht en wit interieur met een beetje kleur. Ik volg haar blog al een lange tijd en heb vooral heel veel bewondering voor haar manier van fotograferen. Nadat ik het boek SHOOT had gelezen heb ik een fotoworkshop bij haar gedaan. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in fotografie. Al ben ik nog lang niet waar ik wil zijn met interieurfotografie, oefening baart kunst zullen we maar zeggen.

qazqaxzilverblauw-2-618x8002x

picture by ZILVERBLAUW

4 Cotton & Cream
Marlieke is het brein achter Cotton & Cream. In eerste instantie geen blog over interieur maar over Fashion & Food en toch komt Marlieke op veel plekken die mij inspireren. Ze komt in veel verschillende hotels en restaurants met fantastische interieurs. Daarnaast heb ik in het verleden met Marlieke samengewerkt en vind ik haar een heel leuke vrouw, redenen genoeg om haar te blijven volgen.

restaurant-girasol-amsterdam5-960x960

picture by COTTON&CREAM

5 Binti Home
Binti Home is de blog van Souraya, zij maakt een mooie mix tussen Egyptisch en Nederlands interieur. Haar manier van styling heeft echt een eigen signature dat maakt haar blog voor mij ook interessant. Ze maakt een mooie mix van kleuren waardoor het toch een mooi geheel is.

forbo-lovelifemarmoleum-by-binti-home-bintihome-3

Picture by Binti Home

6 STYLIZIMO
Big Fan ben ik van de blog van Nina Holst. Haar minimalistische interieur styling fascineert mij vanaf het eerste uur. Ze maakt gebruik van hele mooie materialen en mixt deze met elkaar. Het kleurenpalet wat zij gebruikt is over het algemeen heel rustig en neutraal en toch zit er genoeg spanning in haar interieur.

art-by-sih-1

Picture by Stylizimo

7 VTWONEN
Elke zondag zit ik weer trouw voor de buis om mijn favoriete programma vtwonen te kijken. Ook kijk ik wekelijks op de website om de nodige wooninspiratie op te te doen.

shop-deze-stijl-manden

Picture by vtwonen

8 Elske Leenstra
Een creatieve dame die mooie frisse foto’s maakt en gezellige maandkalenders die je gratis van haar website kunt downloaden. Ze heeft ook leuke DIY projectjes en een stijlvol fris huis. Love it!

elske-vtwonen-1-vv

Picture by Elske Leenstra

9 Bringing Happiness
Eigenaresse Lonneke heb ik ontmoet bij de fotoworkshop van Zilverblauw. Sinds die tijd volg ik haar blog en Instagram op de voet, haar frisse lichte interieur spreek mij erg aan.

Bringinghappiness.nl

Picture by Bringing Happiness

10 Lekker Fris
Lekker Fris is de blog van Miranda Lugtenburg, ook haar interieur is fijn licht en ze is dol op wit. Haar dochter heeft echt een fantastische kamer, so adorable! Reden genoeg om even een kijkje op haar blog te nemen.
img_7518

Marieke | WitWonen

oktober 26, 2016
november 15, 2016

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Lonneke

  november 12, 2016

  Wat lief! De cursus bij Anki was leuk he!?

  • Beantwoorden

   Marieke | WitWonen.com

   november 15, 2016

   Ja was echt heel erg leuk en leerzaam! Ik ben af en toe nog steeds aan het stuntelen met de camera maar oefening baart kunst 😀

LEAVE A COMMENT